Kies voor meer wooncomfort met domotica van Neetens

Domotica vormt al lang geen toepassing meer die naar de toekomst verwijst. Er zijn veel mogelijkheden op de markt waarmee u uw wooncomfort en zeker ook uw verbruik grondig zal zien verbeteren. Met Neetens wordt domotica regio Dendermonde meteen realiteit in uw huis.

Sterke merken

Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van kwaliteitsvolle merken wanneer er domotica wordt geïnstalleerd. De zaak werkt onder andere met Niko Home Control, Siemens en toepassingen van KNX. Met Niko haalt u trouwens Belgische topkwaliteit in huis waarvan de onderdelen makkelijk leverbaar zijn.Neetens uit Dendermonde zorgt zowel voor het plaatsen van basissystemen als voor het toevoegen van uitbreidingen aan bestaande installaties.

Makkelijk en energie besparen

Door uw woning te automatiseren verhoogt u uiteraard het wooncomfort. Met een druk op de knop kan u verschillende punten in uw woning bedienen. Denk maar aan de rolluiken, de zonneschermen en de garagepoort. Maar u zal ook efficiënter met uw energieverbruik kunnen omspringen. Dankzij domotica hebt u beter het verbruik van uw verlichting en centrale verwarming eenvoudigeronder controle. Doe een dubbele goede zaak en contacteer Neetens voor domotica op maat van uw woonst.