• Contacteer ons! +32 52 77 00 61
Snelle en flexibele service op maat

Domotica door Geert Neetens in Dendermonde

Voor bijna alles wat we doen in onze woning hebben we elektriciteit nodig. Het leefcomfort is zeer afhankelijk van uw elektrische installatie en daarom zijn wij er als de pinken bij indien er elektriciteitswerken moeten uitgevoerd worden.

Een stapje verder

Domotica is een samentrekking van de Latijnse woorden ‘domus’ (=huis) en ‘tica’ (= automatisering). Domotica staat dus voor de integratie van gesofisticeerde technologieën in uw woning. Essentieel daarbij is dat het hele systeem wordt aangestuurd door één centrale controlepost, een computer van waaruit u alle elektronica kan bedienen.

De mogelijkheden zijn oneindig en het grote voordeel is dat u de meeste functies vanop afstand kunt controleren. Domotica laten installeren door Geert Neetens uit Dendermonde zal u heel wat extra comfort opleveren.

Specialist

Door onze ruime ervaring zijn wij uitgegroeid tot referentiepunt als het aankomt op het installeren van domotica in en rond Dendermonde. Laat daarom niet enkel uw verlichting of zonnepanelen door ons plaatsen maar vraag zeker eens naar de voordelen van domotica. Wij installeren steeds het merk Niko omdat dit merk garantie geeft op kwaliteit en een lange levensduur.

Contact

Bel of mail gerust bij vragen!

Onze diensten

FRONTIERE BVBA - Harelbeke

Elektriciteit

FRONTIERE BVBA - Harelbeke

Verlichting

FRONTIERE BVBA - Harelbeke

Zonnepanelen

FRONTIERE BVBA - Harelbeke

Ventilatie

Top