Elektriciteitswerken in Dendermonde uitgevoerd door Neetens

Uw elektriciteit en andere verwante toepassingen worden steeds vakkundig geplaatst dankzij Neetens. Naast elektriciteitswerken regio Dendermonde biedt de zaak u nog verschillende andere diensten aan. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de sector levert Neetens steeds kwaliteitswerk af bij bedrijven en particulieren in de regio Dendermonde – Aalst.

Elektriciteitswerken

Met verfijnde elektriciteitswerken worden alle leidingen en bekabelingen in uw nieuwbouw- of renovatieproject geïnstalleerd. Ook alle aansluitingen, lichtpunten en stopcontacten worden vakkundig geplaatst.

Verlichting

Geen spot of verlichting te veel of te weinig dankzij de lichtstudies van deze elektriciteitszaak. Vraag het advies en krijg de juiste sfeer in uw woning met verlichting op maat.

Zonnepanelen

Doe een duurzame investering en laat zonnepanelen plaatsen door Neetens. De gebruikte zonnepanelen zijn van een hoge en sterke kwaliteit.

Ventilatie

Kies voor een goed werkend ventilatiesysteem voor een gezonde lucht in huis. Neetens is uw partner voor het plaatsen van het D-systeem voor ventilatie.

Domotica

Meer wooncomfort en efficiënter energieverbruik, het wordt allemaal geregeld met de domotica die naar uw wensen wordt geïnstalleerd. Vraag naar een vrijblijvende offerte en u bent meteen overtuigd!