Creëer de juiste sfeer met een lichtstudie

Neetens is uw specialist voor de opmaak van een lichtstudie in Dendermonde en omgeving. Ook op het gebied van LED-verlichting kan de firma u alle informatie en advies aanreiken. U krijgt meteen de perfecte sfeer in uw woning, kantoor of appartement.

Verlichting op maat

De zaak kan een lichtstudie uitwerken op maat van uw wensen en budget. Zo kan er worden gewerkt met designmerken maar ook met goedkopere merken zodat u steeds binnen uw voorziene budget blijft. Met een dergelijke studie zal uw interieur steeds de juiste sfeer uitademen. Landelijke huizen vragen bijvoorbeeld andere verlichting dan moderne en strakke woningen. Neetens geeft u hierbij het correcte advies en een duidelijke begeleiding.

Buitenverlichting

Uw licht- en elektriciteitsspecialist uit Dendermonde staat u eveneens bij voor de aanleg van buitenverlichting. Dit kan gebeuren in samenwerking met uw tuinarchitect. Alle bekabelingen, lichtpunten en aansluitingen rond uw woning worden vakkundig geplaatst. Zowel voor binnen als buiten wordt er vaak met LED-verlichting gewerkt. Deze verlichting warmt minder op, het verbruik ligt lager en de levensduur van deze verlichting is veel langer. De juiste verlichting kiezen doet u met Neetens. Maak snel uw afspraak voor een verhelderende studie.