• Contacteer ons! +32 52 77 00 61
Snelle en flexibele service op maat

Ventilatiesystemen bij nieuwbouw en renovatie te Dendermonde

Door de stijgende isolatie in huizen en bedrijfsgebouwen worden onze huizen meer en meer afgesloten van de buitenlucht. Op zich een goede zaak want de energiekosten dalen hierdoor. Anderzijds zorgt onvoldoende zuurstoftoevoer voor ongezonde en muffe lucht.

Ventilatie biedt de oplossing

Het installeren van ventilatiesystemen biedt hier de oplossing en Geert Neetens plaatst deze probleemloos in elk gebouw regio Dendermonde. Afhankelijk van de grootte van het gebouw en de specifieke wensen van de klant wordt er gezorgd voor een passend systeem op maat.

Ecologische systemen

Ecologisch…het woord dat iedereen inmiddels gebruikt, vindt men uiteraard ook terug bij ventilatiesystemen. De systemen van Geert Neetens werken met energieterugwinning. Hierbij wordt de huiselijke warmte vastgehouden en gebruikt om verse lucht die naar binnen stroomt te verwarmen. Zo wordt er voortdurend gezorgd voor toestroom van verse lucht en kunt u gezond ademen.

Ook airco’s kunnen door ons geïnstalleerd worden.

Contact

Vraag informatie via mail betreffende verlichting, domotica, airco- en ventilatiesystemen in Dendermonde bij Geert Neetens.

Onze diensten

FRONTIERE BVBA - Harelbeke

Elektriciteit

FRONTIERE BVBA - Harelbeke

Verlichting

FRONTIERE BVBA - Harelbeke

Zonnepanelen

FRONTIERE BVBA - Harelbeke

Ventilatie

Top