• Contacteer ons! +32 52 77 00 61
Snelle en flexibele service op maat

Lichtstudie door Geert Neetens te Dendermonde

Correcte verlichting zorgt voor extra sfeer en gezelligheid en kan u bovendien een lagere elektriciteitsfactuur opleveren. Kies voor de efficiënte lichtstudie uit Dendermonde van Geert Neetens!

Led-verlichting

“Led” staat voor light emitting diode of vertaald “lichtuitstralende diode”.  Een diode is een onderdeel dat stroom in één richting geleidt, wat de energie efficiëntie en de levensduur erg ten goede komt. Wie gebruik maakt van led-verlichting bespaart bijgevolg flink op de energiefactuur. Daarom zit led-verlichting ook enorm in de lift en ziet men dit zo goed als overal terugkomen, zowel bij privé woningen als in winkels of bedrijven.

Door middel van een lichtstudie die Gert Neetens uit Dendermonde uitvoert komt u perfect te weten op welke manier uw verlichting correct en vooral met oog op heel wat besparingen kan aangepast worden.

Van diverse markten thuis

Naast verlichting en algemene elektriciteitswerken zorgen wij eveneens voor de voorzieningen voor zonnepanelen, ventilatie en domotica. Ook totaalpakketten bij nieuwbouwwoningen behoren tot de opties.

Contact

Vraag gerust meer informatie betreffende onze diensten.

Onze diensten

FRONTIERE BVBA - Harelbeke

Elektriciteit

FRONTIERE BVBA - Harelbeke

Verlichting

FRONTIERE BVBA - Harelbeke

Zonnepanelen

FRONTIERE BVBA - Harelbeke

Ventilatie

Top